Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan Holding Cinjee Advies

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 20 juni 2011 een last onder dwangsom opgelegd aan Holding Cinjee Advies B.V. (Cinjee), Kubus 152, 3364 DG Sliedrecht. De last onder dwangsom is opgelegd, omdat Cinjee niet volledig voldoet aan de informatieverzoeken van de toezichthouders van de AFM. Cinjee is om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat Cinjee in strijd handelt met artikel 4:9, 4:10, 4:15 en artikel 4:23 van de Wet op het financieel toezicht (Wft).

De originele gestelde termijn van de last onder dwangsom liep af op 27 juni 2011. Cinjee heeft voorafgaand aan de publicatie de AFM verzocht uitstel te verlenen op de gestelde termijn. De AFM heeft in dit specifieke geval de gestelde termijn met twee weken verlengd. Door deze verlenging diende Cinjee uiterlijk op 11 juli 2011 volledig aan de last onder dwangsom te voldoen.

Cinjee heeft de verzochte informatie niet volledig aangeleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. De verzochte informatie moet nog steeds aan de AFM worden geleverd.

U kunt het volledige besluit hiernaast in PDF-formaat downloaden.

Bij vragen of klachten kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel