Terug

Uitnodiging voor de media: persconferentie Jaarverslag AFM 2010

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) nodigt vertegenwoordigers van de media uit voor de presentatie van het jaarverslag van de AFM over 2010. Deze persconferentie vindt plaats op donderdag 14 april van 10.00 uur tot 11.00 uur bij de AFM aan de Vijzelgracht 50 te Amsterdam. Na afloop van de persconferentie zijn leden van de managementgroep beschikbaar om individueel vragen te beantwoorden over verschillende thema’s.

Als u de presentatie wilt bijwonen, wordt u verzocht dat te melden via persvoorlichting@afm.nl.

Het jaarverslag van de AFM is vanaf 11.30 uur op 14 april digitaal beschikbaar via www.afm.nl.

In verband met de beveiliging van de AFM zijn bezoekers verplicht zich te legitimeren. Als u een parkeerplaats wilt reserveren, wordt u verzocht dit vooraf door te geven via genoemd emailadres.

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel