Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan Forest Trading B.V.

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 7 november 2008 een last onder dwangsom opgelegd aan Forest Trading B.V., Parkstraat 83, 2514 JG ’s Gravenhage, statutair gevestigd gemeente Pekela.

De last onder dwangsom is opgelegd omdat Forest Trading B.V. niet voldoet aan de informatieverzoeken van de AFM. De AFM heeft Forest Trading B.V. om informatie verzocht omdat het vermoeden bestaat dat Forest Trading B.V. beleggingsobjecten heeft aangeboden of nog steeds aanbiedt zonder dat Forest Trading B.V. hier een vergunning voor heeft van de AFM, dan wel een recht van deelneming in een beleggingsinstelling heeft aangeboden of nog steeds aanbiedt zonder dat Forest Trading B.V. hier een vergunning voor heeft van de AFM, dan wel dat Forest Trading B.V. effecten heeft aangeboden of nog steeds aanbiedt aan het publiek zonder dat een prospectus algemeen verkrijgbaar is dat is goedgekeurd door de AFM.

Forest Trading B.V. heeft de verzochte informatie niet binnen de termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd.

De volledige beschikking kunt u hiernaast in PDF-formaat downloaden. Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel