Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan de heer Berkers/Leads4finance

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 8 juli 2008 een last onder dwangsom opgelegd aan de heer M.P.G. Berkers, handelend onder de naam Leads4finance, Domein 3, 5046 MG Tilburg.

De last onder dwangsom is opgelegd omdat de heer Berkers/Leads4finance niet voldoet aan het informatieverzoek en de rappel-informatieverzoeken van de AFM. De AFM heeft de heer Berkers/Leads4finance om informatie verzocht omdat het vermoeden bestaat dat deze instelling financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat de heer Berkers/Leads4finance hiervoor een vergunning heeft van de AFM.

De heer Berkers/Leads4 heeft de verzochte informatie niet binnen de termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd.

De volledige beschikking kunt u op deze pagina downloaden. Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel