Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan Het Hypothekennet

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij op 25 april 2007 een last onder dwangsom heeft opgelegd aan: de heer L.W.M. Derksen h.o.d.n. Het Hypothekennet, Vosmaerstraat 4, 6824 NM, Arnhem.

De last onder dwangsom is opgelegd omdat de heer L.W.M. Derksen niet voldoet aan informatieverzoeken van de AFM. De AFM heeft de heer
L.W.M. Derksen van Het Hypothekennet om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat zijn eenmanszaak financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat hij hier een vergunning voor heeft van de AFM.

De heer L.W.M. Derksen heeft de verzochte informatie niet binnen de termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd.

De volledige beschikking van het AFM-besluit is te vinden via de 'Downloads' link op deze pagina. Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,35 euro per gesprek). 

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel