Terug

Time Binary

22 aug 2014 Waarschuwing van een buitenlandse toezichthouder

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Time Binary, een vennootschap die zeer risicovolle beleggingsinstrumenten aanbiedt in België zonder naleving van de Belgische financiële wetgeving.

Time Binary heeft in België geen vergunning als beleggingsonderneming of kredietinstelling. Zij mag dus geen bank- en/of beleggingsdiensten in of vanuit België verlenen.

Bovendien zijn bepaalde beleggingsinstrumenten die Time Binary aanbiedt, namelijk binaire opties, speculatief en zeer risicovol, waarbij de belegger riskeert zijn volledige inleg te verliezen. De FSMA heeft overigens recent gewaarschuwd voor de risico's verbonden aan binaire opties.

Ten slotte beschikt Time Binary niet over het vereiste, door de FSMA goedgekeurde, prospectus voor de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten op het Belgisch grondgebied.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten of openbare aanbiedingen van beleggingsinstrumenten door Time Binary en om geld te storten op een rekeningnummer dat Time Binary zou opgeven.

Time Binary maakt gebruik van de website www.timebinary.com.

Wil u meer in het algemeen controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan ook contact opnemen met de FSMA (tel.: +32 2 220 59 10; e‑mailadres: info@fsma.be).

Informatie delen

Delen via: deel