De website afm.nl maakt gebruik van cookies

Registers

Zoeken in de registers

Op deze pagina kunt u in alle AFM registers tegelijk zoeken met één of meer zoektermen. Vervolgens kunt u een zoekresultaat selecteren en zo de betreffende informatie bekijken. Het menu aan de linkerkant toont de diverse beschikbare registers. Na selectie van een register kunt u daarbinnen zoeken met zoektermen en eventueel een categorie selecteren.

Vragen?

Heeft u een vraag over de registers, kunt u een onderneming of melding niet vinden of weet u niet in welk register u moet zoeken, neem dan contact met ons op.

DNB registers niet meer doorzoekbaar vanaf deze pagina!

Het doorzoeken van de registers beperkt zich tot de AFM registers. Wilt u informatie uit de DNB registers? Doorzoek dan het betreffende register via de website van DNB.

Vergunningen

In de vergunningenregisters zijn de vergunningen opgenomen die door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) zijn verleend. Financiële ondernemingen moeten over een vergunning van DNB of de AFM beschikken om activiteiten te mogen verrichten in Nederland.

Meldingen

In de diverse meldingenregisters zijn de verschillende meldingen opgenomen die financiële ondernemingen en aandelenbezitters volgens de wet moeten doen. De AFM ontvangt deze meldingen en plaatst deze na goedkeuring in de betreffende registers. De meldingenregisters zijn alleen zichtbaar op de website van de AFM.

Update service

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van wijzigingen in de registers van de AFM kunt u gebruik maken van de register updateservice. Selecteer deze optie onderaan het menu aan de linkerkant van deze pagina.

 
 

Zoeken in de registers