Terug

Toespraak Theodor Kockelkoren: "Asset Management: towards a program for Treating Customer Fairly"

Lezing

Het klantbelang centraal stellen is het centrale thema sinds de kredietcrisis ervoor zorgde dat het vertrouwen van consumenten in financiële ondernemingen ernstig werd geraakt. Ook vermogensbeheerders moeten hun productaanbod goed onder de loep nemen. Dat stelde AFM-bestuurslid Theodor Kockelkoren in de speech die hij hield tijdens een bijeenkomst van DUFAS in Wassenaar op 1 juni 2011.

De volledige toespraak kunt u hiernaast downloaden in PDF-formaat.

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

Gerelateerde doelgroepen

Meer weergeven Minder weergeven

Gerelateerde onderwerpen

Meer weergeven Minder weergeven

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. Wij bevorderen eerlijke en zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten, particuliere beleggers en (semi-)professionele partijen. We zien toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en ondernemingen in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de stabiliteit van het financiële stelsel, het functioneren van de economie, de reputatie en de welvaart van Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel